Wieringerwaard Trouwen 1794-1810

Share and Like

Wieringerwaard 1794  – 1810.

Huwelijken in de Gereformeerde Kerk te Wieringerwaard

1794  
3 jan Dirk Jansz Maijers, jongman in de Wieringerwaard en Grietje Dirks Tromp, jongedochter te Haringhuizen. Getrouwd den 19 januarij te Wieringerwaard.
3 jan Cornelis Ariaansz Timmerman, jongman te Winkel en Maartje Gerrits Muntjewerf, jongedochter in de Wieringerwaard. Getrouwd den 19 januarij te Winkel.
29 mrt Jacob Waijboer, weduwnaar in de Wieringerwaard en Maartje Hendriks Dekker, jongedochter te Barsingerhorn. Getrouwd den 13 april te Wieringerwaard.
19 apr Tamis Jansz Flikker, jongman te Wieringerwaard en Antje Kornelis Hillegons, jongedochter aan de Schagerbrug te Zijpe. Getrouwd den 4 meij te Wieringerwaard.
10 meij Dirk Ariensz Boerman, jongman en Lijsebeth Louwrisz van Loenen, weduwe beiden in de Wieringerwaard. Getrouwd te Wieringerwaard den 29 meij.
16 meij Lammert Pietersz Schaap, jongman en Aagje Cornelis Hillegons, beiden in de Wieringerwaard. Getrouwd te Wieringerwaard den 1 junij.
20 sept Willem Klaasz Fakhouder, jongman en Maartje Pieters Koster, jongedochter beiden te Wieringerwaard. Getrouwd te Wieringerwaard den 5 october
11 oct Johannis Fisscher, jongman in de Wieringerwaard en Elizabeth Wiltings, jongedochter Furstenou in Duitschland. Getrouwd te Wieringerwaard den 2 november.
1795  
14 mrt Cornelis Juriaansz Pol, jongman en Maartje Willems Fursker, jongedochter beide in de Wieringerwaard. Getrouwd te Wieringerwaard den 29 maart.
28 mrt Cornelis Corneliz Horn, jongman in de Wieringerwaard en Aafje Jansz Koorn, jongedochter te Oostwoud. Getrouwd den 12 april te Wieringerwaard.
18 apr Bauke Jansz Keizer, weduwnaar aan de Oude Sluis in de Zijpe en Neeltje Jans Dekker, jongedochter in de Wieringerwaard. Getrouwd 10 meij in de Noord Zijpe.
1810  
  Jan Jansz Mars, jongman geboren in de Wieringerwaard en Aaltje Peper, jongedochter geboren in de Noord Zijpe.
  Jan Aarjensz Schenk, jongman mede in de Wieringerwaard en Neeltje Aarjensdr Heinsman, jongedochter geboren in de Wieringerwaard
  Klaas Kossen, jongman geboren in de Wieringerwaard en Maartje Rampen Tamisdr, jongedochter geboren te Wieringen.
  Cornelis Aarjensz Schenk, jongman geboren te Wieringerwaard en Neeltje Rampen Tamisdr zijn op den 16den van wintermaand 1810 nadat zij alle positief waren ingetekend en afgeroepen en ontvangen blijkens geregelde actens ook kerkelijk in den huwelijken staat ingezegend op den zelfde dag.

 

 

 

 

Transcriptie: GeneaData

Datum: 16-03-2019

 

 

Bron: Doop-trouwen Gereformeerde kerk Wieringerwaard. Arch.nr. 697B

 

Het kopiëren (downloaden) van dit bestand is alleen toegestaan voor persoonlijk gebruik, maar verspreiding in welke vorm dan ook (commercieel of niet-commercieel) is uitdrukkelijk niet toegestaan. Als u gegevens uit deze transcriptie gebruikt voor genealogische of historische doeleinden, wordt een verwijzing naar deze transcriptie op prijs gesteld. Bij gebruikmaking van gegevens uit deze transcriptie ten behoeve van publikaties, in welke vorm dan ook moet een adequate bronvermelding naar deze transcriptie worden aangegeven.

Deze gegevens worden handmatig ingevoerd door vrijwilligers, mensen die ook wel eens een foutje kunnen maken. Het is dus altijd aan te bevelen de gegevens te controleren in de archieven.

GeneaData

Dit bericht is geplaatst in DTB. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.